Куманово, 24 јануари 2023 (МИА) – Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата вечерва се сретна со граѓани на Куманово.Според него, важна е борбата за, како што вели, европските вредности, ...

Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата се сретна со граѓани на Куманово. Според Меџити , важна е борбата за, како што вели, европските вредности, отворена дебата во партиските органи, ...

Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата вечерва се сретна со граѓани на Куманово.Според него, важна е борбата за, како што вели, европските вредности, отворена дебата во партиските ...

Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата вечерва се сретна со граѓани на Куманово.Според него, важна е борбата за, како што вели, европските вредности, отворена дебата во партиските ...

Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата вечерва се сретна со граѓани на Куманово.Според него, важна е борбата за, како што вели, европските вредности, отворена дебата во партиските ...

– Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата вечерва се сретна со граѓани на Куманово.Според него, важна е борбата за, како што вели, европските вредности, отворена дебата во партиските ...

Сериозна дебата и европски вредности, се потребни за напредок на државата, а за тоа е потребно демократизирање на партијата, отворена дебата, аргументи и контрааргументи, што води кон демократско општество, изјави потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити кој заедно со дел од високи претставници од партијата вечерва се сретна со граѓани на Куманово.Според него, важна е борбата за, како што вели, европските вредности, отворена дебата во партиските ...