Цирих, 24 ноември 2022 (МИА) – Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов”. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...

Светската фудбалска асоцијација (ФИФА) нема да ја казни германската репрезентација за акцијата пред натпреварот од Светското првенство во 2022 година. Фудбалерите вчера пред натпреварот со Јапонија ја покрија устата со раце додека се правеше тимска фотографија. Фудбалерите го направија ова во знак на протест против забраната на ФИФА да се носат капитенските ленти „Една љубов“. Германскиот фудбалски сојуз реагираше: „Да ни се ускрати правото да ...