Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од дебелото ...

Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од дебелото ...

Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од ...

Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од ...

– Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од ...

Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од ...

Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од дебелото ...

Семејството на Пеле уште еднаш ги демантираше вестите дека бразилската фудбалска легенда е на смртна постела и оти е префрлен на палијативна нега во болница во Сао Паоло. Бразилскиот весник „Folha de Sao Paulo“ во саботата објави дека 82-годишниот Пеле е под палијативна нега во болницата „Алберт Ајнштајн“, бидејќи хемотерапијата не ги дала очекуваните резултати. Во бразилската болница во септември лани на Пеле му беше отстранет тумор од ...