Натпреварувачите покажаа извонредна креативност, комбинирајќи овошје, билки и сирупи за да создадат уникатни вкусови. Жирито, составено од Тијана Клајн, Филип Липник и Марио Мајцен, внимателно ги оценуваше нивните креации, фокусирајќи се на вкусот, презентацијата и иновативноста. Кога беше одлучено кој коктел е најдобро направен, останаа само шест натпреварувачи, а нашите Давид Давидовиќ и Вања Головски се пласираа во четвртфиналето! Дали ...
Во деветтата епизода на регионалното шоу „Коктел Мастер – Бадел Мастерклас“, натпреварувачите се соочија со нови предизвици кои ја тестираа нивната креативност и вештини во подготовка на коктели. Напнатоста растеше како што се намалуваше бројот на учесници, а конкуренцијата стануваше сè посилна. Секој даде сè од себе за да го импресионира жирито и да си обезбеди место во големото финале. Жирито ги подели во парови, а секој тандем имаше задача да ...
Во деветтата епизода на регионалното шоу „Коктел Мастер – Бадел Мастерклас“, натпреварувачите се соочија со нови предизвици кои ја тестираа нивната креативност и вештини во подготовка на коктели. Напнатоста растеше како што се намалуваше бројот на учесници, а конкуренцијата стануваше сè посилна. Секој даде сè од себе за да го импресионира жирито и да си обезбеди место во големото финале. Жирито ги подели во парови, а секој тандем имаше задача ...
„Сега сме во топ шест и останаа бармени со години искуство. Се’ станува напнато, иако можеби не изгледа така“, рече Бобан Лазаревиќ. Во деветата епизода на Коктел Мастер – Бадел Мастерклас, натпреварувачите се соочија со нов предизвик. Жирито ги подели во парови, а секој тандем имаше задача да направи четири идентични летни коктели со вотка Svarog. Фото: Бадел Мастерклас На Вања четвртфиналето му падна најтешко Тајната состојка? Јаболко и ...
„Сега сме во топ шест и останаа бармени со години искуство. Се’ станува напнато, иако можеби не изгледа така“, рече Бобан Лазаревиќ. Во деветата епизода на Коктел Мастер – Бадел Мастерклас, натпреварувачите се соочија со нов предизвик. Жирито ги подели во парови, а секој тандем имаше задача да направи четири идентични летни коктели со вотка Svarog. Фото: Бадел Мастерклас На Вања четвртфиналето му падна најтешко Тајната состојка? Јаболко и ...