Новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“ беше промовирана вчера во скопскиот локал „Лабораториум“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави пораката којашто ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на иницијативата #НаправиМесто на Македонски Телеком и се надоврзува на главната идеја на оваа иницијатива, но низ една ...

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави пораката којашто ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на иницијативата #НаправиМесто на Македонски Телеком и се надоврзува на главната идеја на оваа иницијатива, ...

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bombнаречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави пораката којашто ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на иницијативата #НаправиМесто на Македонски Телеком и се надоврзува на главната идеја на оваа иницијатива, ...

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави пораката којашто ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на иницијативата #НаправиМесто на Македонски Телеком и се надоврзува на главната идеја на оваа иницијатива, ...

На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bombнаречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави пораката којашто ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на иницијативата #НаправиМесто на Македонски Телеком и се надоврзува на главната идеја на оваа иницијатива, ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“ Објавена во: 11 Јуни, 2024 На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика, којашто имаше можност да ги види омилените артисти и да ја прослави пораката којашто ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на ...

Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb ја промовираа новата песна „Место“ На 10 јуни, во скопскиот локал „Лабораториум“ се одржа промоција на новата песна на Young Dadi, Matej Foltz и Zee Bomb наречена „Место“. Настанот привлече огромно внимание кај младата публика која уживаше во забавата и имаше можност да ги види омилените артисти, но и со нив да ја прослави пораката што ја испраќа нивната нова заедничка песна. „Место“ е продолжение на ...