Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...

Документи со доверливи содржини се откриени во домот на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат за Националниот архив, што е последно во серијата откритија на доверливи информации во приватни резиденции. Адвокатот на Пенс, Грег Џејкоб, рече дека „мал број доверливи документи спакувани во кутија биле транспортирани во домот“ на поранешниот американски потпретседател во времето кога Доналд Трамп бил ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...

Адвокат на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс, открил десетина доверливи документи во домот на Пенс во Индијана минатата недела. Адвокатот ги предал доверливите документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на Министерството за правда покренале преглед на документите и истрага за да се утврди како документите на прво место завршиле во домот на Пенс. Пенс претходно во неколку наврати ги негираше наводите дека ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...

Адвокатот ги предал тие доверливи документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на Министерството за правда покренаа преглед на документите и истрага за да се утврди како документите завршиле во домот на Пенс. Пенс претходно во неколку наврати ги негираше наводите дека поседува доверливи документи. Сè уште не е јасно на што се однесуваат овие документи и кое е нивното ниво на чувствителност. Пенс наводно побарал од својот ...

Адвокатот ги предал тие доверливи документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на Министерството за правда покренаа преглед на документите и истрага за да се утврди како документите завршиле во домот на Пенс. Пенс претходно во неколку наврати ги негираше наводите дека поседува доверливи документи. Сè уште не е јасно на што се однесуваат овие документи и кое е нивното ниво на чувствителност. Пенс наводно побарал од својот ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага ...

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ФБИ. Специјалните агенти веќе почнаа да ги разгледуваат доверливите документи пронајдени кај претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп. Трамп се соочува со кривична истрага поради ...