Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот” и сопатниците од ...

Тетово, 19 ноември 2023 (МИА) - Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф" управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра" што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, ...

Денеска околу 15 часот и 30 минути во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот Тетово-Скопје, во близина на угостителски објект, се случила сообраќајна несреќа во која учествувале две патнички моторни возила со тетовски регистарски ознаки:”фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и “опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. „Во несреќата, возачот на “опелот” и сопатниците од “голфот” Б.А.(27) и 19-годишната ...

Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф" управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра" што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот" и сопатниците од ...

Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф" управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра" што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот" и сопатниците од ...

Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот” и сопатниците од ...

Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот” и сопатниците од ...

На местото на несреќата увид извршила екипа од СВР Тетово Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец ...

Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. Во несреќата, возачот на „опелот” и сопатниците од „голфот” Б.А. (27) и 19-годишната А.А. од Желино се здобиле со телесни повреди констатирани во тетовската Клиничка ...

Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот” и сопатниците од ...

Три лица се повредени во сообраќајна незгода на автопатот Тетово-Скопје што се случила околу 15 часот и 30 минути. Во СВР Тетово пријавено е дека на автопатот во близина на угостителски објект, се случила сообраќајката меѓу две патнички возила со тетовски таблички и тоа „фолксваген голф” управуван од 62-годишниот Ш.А. од тетовско Желино и „опел астра” што го управувал 58-годишниот тетовец Б.И. -Во несреќата, возачот на „опелот” и сопатниците од ...