Дајан Кочилас пораснала на Икарија, грчкиот остров на долговечноста. Островот е вклучен во таканаречените сини зони, делови од светот со најголема концентрација на стогодишници. На овој остров сите јадат мед, но и лук, кој е повеќе од обична состојка. „Лукот е една од клучните компоненти на медитеранската исхрана. Го користам секој ден во речиси секој оброк кога готвам за себе или за моето семејство“, вели Кочилас за „CNBC“. Денешните ...
Дијана Кочилас пораснала на Икарија, грчкиот остров на долговечноста. Островот е вклучен меѓу таканаречените „сини зони“, делови од светот со најголема концентрација на стогодишници. На овој остров сите јадат мед, но и лук, кој е повеќе од обична состојка. – Лукот е една од клучните компоненти на медитеранската исхрана. Го користам секој ден во речиси секој оброк кога готвам за себе или за моето семејство – рекол Кочилас за Си-ен-би-си. ...
Дијана Кочилас порасна на Икарија, грчкиот остров на долговечноста. Овој остров е вклучен во таканаречените сини зони, делови од светот со најголема концентрација на стогодишници. На тој остров сите јадат мед, но и лук, кој не е само состојка. „Лукот е една од клучните состојки на медитеранската диета. Го користам секој ден во речиси секој оброк кога готвам за себе или за моето семејство“, вели Дијане Кочилас за CNBC. Денешните Икаријци се ...
Дајан Кочилас пораснала на Икарија, грчкиот остров на долговечноста. Островот е вклучен во таканаречените сини зони, делови од светот со најголема концентрација на стогодишници. На овој остров сите јадат мед, но и лук, кој е повеќе од обична состојка. „Лукот е една од клучните компоненти на медитеранската исхрана. Го користам секој ден во речиси секој оброк кога готвам за себе или за моето семејство“, вели Кочилас за „CNBC“. Денешните Икаријци ...
Охрид, 23. август 2024 (ОХРИДПРЕС) – Diane Kochilas порасна на Икарија, грчкиот остров на долговечноста. Ова место е меѓу таканаречените сини зони, делови од светот каде има најмногу стогодишници. На Икарија сите јадат мед, но и лук, кој е повеќе од обична состојка. – Лукот е една од клучните компоненти на медитеранската исхрана. Го користам секој ден во речиси секој оброк кога готвам за себе или за моето семејство, вели Kochilas. Денешните ...
Дајан Кочилас пораснала на Икарија, грчкиот остров на долговечноста. Островот е вклучен во таканаречените сини зони, делови од светот со најголема концентрација на стогодишници. На овој остров сите јадат мед, но и лук, кој е повеќе од обична состојка. „Лукот е една од клучните компоненти на медитеранската исхрана. Го користам секој ден во речиси секој оброк кога готвам за себе или за моето семејство“, вели Кочилас за „CNBC“. Денешните Икаријци ...