ЏЕНИФЕР Лопез ги избриша сите објави од својот Инстаграм и сликата на профилот на сите социјални мрежи ја замени со црна слика. Пејачката и актерка не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници на Инстаграм се прашуваат што се случило. На почетокот на оваа недела, Џенифер објави слатко видео на TikTok на кое се гледа како се гушка со својот сопруг Бен Афлек, а видеото беше споделено и на нејзиниот Инстаграм. Меѓутоа, сега тоа ...

Пејачката и актерка Џенифер Лопез ги избриша сите објави од својот Инстаграм профил и ја замени сликата на профилот со црна позадина. Пејачката и актерка се уште не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници се прашуваат што се случило. Во текот на оваа недела, Џенифер објави видео на Тикток на кое може да се види како разменува нежности со нејзиниот сопруг Бен Афлек, што подоцна го сподели и на својот Инстаграм. Нејзиниот ...

ИЗВОР ноември 24, 2022 Пејачката Џенифер Лопез ги избриша сите објави од својот Инстаграм профил и ја замени сликата на профилот со црна позадина. Пејачката и актерка се уште не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници се прашуваат што се случило. Во текот на оваа недела, Џенифер објави видео на Тикток на кое може да се види како разменува нежности со нејзиниот сопруг Бен Афлек, што подоцна го сподели на својот Инстаграм. ...

Пејачката и актерка не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници на Инстаграм се прашуваат што се случило. На почетокот на оваа недела, Џенифер објави слатко видео на TikTok на кое се гледа како се гушка со својот сопруг Бен Афлек, а видеото беше споделено и на нејзиниот Инстаграм. Меѓутоа, сега тоа видео, како и сите други објави на нејзиниот профил, исчезнаа. Нејзината претходна содржина сè уште е видлива на нејзините ...

Пејачката и актерка не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници на Инстаграм се прашуваат што се случило. На почетокот на оваа недела, Џенифер објави слатко видео на TikTok на кое се гледа како се гушка со својот сопруг Бен Афлек, а видеото беше споделено и на нејзиниот Инстаграм. Меѓутоа, сега тоа видео, како и сите други објави на нејзиниот профил, исчезнаа. Нејзината претходна содржина сè уште е видлива на нејзините ...

Латино дивата Џенифер Лопез ги избриша сите објави од својот Инстаграм и фотографијата на профилот на сите социјални мрежи ја замени со црна фотографија. Пејачката и актерка не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници на Инстаграм се прашуваат што се случило. На почетокот на оваа недела, Џенифер објави видео на ТикТок на кое се гледа како се гушка со својот сопруг Бен Афлек, а видеото беше споделено и на нејзиниот ...

Пејачката пред само неколку дена објави видео со својот сопруг Пејачката Џенифер Лопез ги избриша сите објави од својот Инстаграм профил и ја замени сликата на профилот со црна позадина. Пејачката и актерка се уште не дала никакво објаснување, а нејзините 226 милиони следбеници се прашуваат што се случило. Во текот на оваа недела, Џенифер објави видео на Тикток на кое може да се види како разменува нежности со нејзиниот сопруг Бен Афлек, што ...

Пејачката Џенифер Лопез ги избриша сите објави од својот Инстаграм профил и никој не знае што се случува. Таа не се огласи, ниту пак даде никакво објаснување. Во текот на оваа недела, Џенифер објави видео на Тикток на кое може да се види како разменува нежности со нејзиниот сопруг Бен Афлек, што подоцна го сподели на својот Инстаграм. Нејзиниот потег да ги избрише сите фотографии изненади многумина бидејќи пејачката беше многу активна на оваа ...