Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...

Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...

Москва, 11 јуни 2024 (МИА) - Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското ...

Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...

– Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми.-Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана.Засега нема ...

– Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...

Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...

Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...

Руските вооружени сили денеска објавија дека ја презеле контролата врз селото Мјасожаровка (до 2016 година Артјомовка) во Луганската област во источна Украина и селото Тимковка во соседната Харковска област, објавија британските медиуми. -Со активни акции, единиците на воената група „Запад“ ги ослободија населбите Артјомовска во Луганската Народна Република и Тимковка во Харковската област, соопшти руското Министерство за одбрана. Засега нема ...