Три лица загинаа во пукање во продавница во центарот на американската сојузна држава Вашингтон, соопшти полицијата. Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен, пренесува Ројтерс. Полицијата била повикана во продавницата „Circle K“ во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјави на новинарите началникот на полицијата Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. ...

Три лица загинаа во пукање во продавница во центарот на американската сојузна држава Вашингтон, соопшти полицијата. Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен. Полицијата била повикана во продавницата „Circle K“ во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјави на новинарите началникот на полицијата Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. Полицијата овој напад ...

Три лица загинаа во пукање во продавница во центарот на американската сојузна држава Вашингтон, соопшти полицијата. Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен, пренесува Ројтерс. Полицијата била повикана во продавницата „Circle K“ во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјави на новинарите началникот на полицијата Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. ...

Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен. Полицијата била повикана во продавницата Circle K во Јакима во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјавил на новинарите началникот на полицијата во Јакима, Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. Полицијата овој напад го опишале како случаен чин на насилство, но со непознат мотив. „Се чини дека ова е случајна ...

Три лица загинаа во пукање во продавница во центарот на американската сојузна држава Вашингтон, соопшти полицијата. Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен, пренесува Ројтерс. Полицијата била повикана во продавницата „Circle K“ во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјави на новинарите началникот на полицијата Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. ...

Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен. Полицијата била повикана во продавницата Circle K во Јакима во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјавил на новинарите началникот на полицијата во Јакима, Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. Полицијата овој напад го опишале како случаен чин на насилство, но со непознат мотив. „Се чини дека ова е случајна ...

Три лица загинаа во пукање во продавница во центарот на американската сојузна држава Вашингтон, соопшти полицијата. Напаѓачот е во бегство и се смета за опасен, пренесува Ројтерс. Полицијата била повикана во продавницата „Circle K“ во 3:30 часот по локално време кога три лица биле пронајдени мртви, изјави на новинарите началникот на полицијата Мет Мареј. Две жртви биле застрелани внатре во продавницата, додека третата била застрелана надвор. ...