Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби денес се сретна со новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави, г-ѓа Ангела Агелер, на која и посака успешно враќање во нашата земја во новата дипломатска мисија. Груби и Агелер на оваа средба разговараа за потребата од уставните измени, интеграцијата на земјата во Европската Унија, реформите во земјата, политичката ситуација и ...

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби денес се сретна со новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави, г-ѓа Ангела Агелер, на која и посака успешно враќање во нашата земја во новата дипломатска мисија. Груби и Агелер на оваа средба разговараа за потребата од уставните измени, интеграцијата на земјата во Европската Унија, реформите во земјата, политичката ситуација и ...

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, денес се сретна со новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави, Ангела Агелер, на која ѝ посака успешно враќање во нашата земја во новата дипломатска мисија. Груби и Агелер на оваа средба разговараа за потребата од уставните измени, интеграцијата на земјата во Европската Унија, реформите во земјата, политичката ситуација и процесот на ...

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби денес се сретна со новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави,Ангела Агелер, на која и посака успешно враќање во нашата земја во новата дипломатска мисија. Груби и Агелер на оваа средба разговараа за потребата од уставните измени, интеграцијата на земјата во Европската Унија, реформите во земјата, политичката ситуација и процесот на ...

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби денес се сретна со новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави, г-ѓа Ангела Агелер, на која и посака успешно враќање во нашата земја во новата дипломатска мисија. Груби и Агелер на оваа средба разговараа за потребата од уставните измени, интеграцијата на земјата во Европската Унија, реформите во земјата, политичката ситуација и ...

Скопје, 5 декември – Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби денес се сретна со новата амбасадорка на Соединетите Американски Држави, г-ѓа Ангела Агелер, на која и посака успешно враќање во нашата земја во новата дипломатска мисија. Груби и Агелер на оваа средба разговараа за потребата од уставните измени, интеграцијата на земјата во Европската Унија, реформите во земјата, ...