Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, ...

Модните експерти сметаат дека Бела е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Бела неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, а дизајнерите пред публиката создадоа уникатен бел фустан со помош на спреј врз нејзиното тело. Претходно, според научниците Бела беше прогласена за најубава жена на светот. Пропорциите на нејзиното лице со 94,35 отсто ...

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, ...

САД– Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по ...

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по ...

Славната манекенка Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност според GQ. Модните експерти сметаат дека Бела е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Бела неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, а дизајнерите пред публиката создадоа уникатен бел фустан со помош на спреј врз нејзиното тело. Претходно, според научниците Бела беше ...

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, ...

Бела Хадид е прогласена за „најстилска“ славна личност од страна на списанието „Џи-кју“ (GQ). Според жирито, имено оваа позната манекенка е „мајстор за стил“ и „знае совршено да ја комбинира облеката што вообичаено ја носат мажите“. Таа предводи ревии за бројни луксузни модни куќи, вклучувајќи ги и „Баленсијага“, „Булгари“, „Диор“ и „Версаче“. Супермоделката неодамна имаше импресивен „настап“ на модна ревија во Париз, кога се појави по гаќички, ...