Денеска (20.11.2023) полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите од с.Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле “тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ...

Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола, денеска повикале на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари, во присуство на нивните родители. Како што соопшти МВР, тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба" на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев", во село Долно Оризари. -Малолетниците во целост го признале кривичното дело, ...

Скопје, 20 ноември 2023 (МИА) - Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола, денеска повикале на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари, во присуство на нивните родители. Како што соопшти МВР, тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба" на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев", во село Долно Оризари. -Малолетниците во целост го ...

Денеска (20.11.2023) полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите од село Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле “тешка кражба“ на делови од компјутери од подрачното училиште “Даме Груев“, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се ...

Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола, денеска повикале на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари, во присуство на нивните родители. Како што соопшти МВР, тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во село Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, ...

Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола, денеска повикале на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари, во присуство на нивните родители. Како што соопшти МВР, тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во село Долно Оризари. -Малолетниците во целост го признале кривичното дело, ...

– Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола, денеска повикале на разговор четворица малолетници, сите од битолското село Долно Оризари, во присуство на нивните родители. Како што соопшти МВР, тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во село Долно Оризари. -Малолетниците во целост го признале кривичното дело, ...

Денеска (20.11.2023) полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите од с.Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле “тешка кражба” на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени ...

Откриени и повикани четворицата малолетници кои краделе компјутерски делови од училиште во Битола, пронајдено и одземено возило на битолчанец и вратено на сопственикот Денеска (20.11.2023) полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите од с.Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле “тешка ...

Денеска полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР Битола, по преземени оперативни мерки во СВР Битола повикале на разговор четворица малолетници, сите од с. Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле „тешка кражба“ на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев“, во с. Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ќе бидат ...

Полицијата повика на разговор четворица малолетници, сите од селото Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле тешка кражба на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ќе бидат вратени на сопственикот, а по целосно документирање на настанот ќе биде поднесен соодветен поднесок. Во ...

Полицијата повика на разговор четворица малолетници, сите од селото Долно Оризари, битолско, во присуство на нивните родители. Тие се сомничат дека извршиле тешка кражба на делови од компјутери од подрачното училиште „Даме Груев”, во с.Долно Оризари. Малолетниците во целост го признале кривичното дело, предметите се пронајдени и ќе бидат вратени на сопственикот, а по целосно документирање на настанот ќе биде поднесен соодветен поднесок. Во ...