Foto/ EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI Македонија одиграа 1:1 со големиот фаворит Англија за крај на квалификацискиот циклус за пласман на ЕУРО 2024. Пре 30.000 глеачи во Скопје, Македонија дојде до водство во 41.минута со голот на Барди, откако Пикфорд го одбрани пеналот, а одбиената топка тој ја смести во голот. Англија изедначи во 59.минута со несреќниот авто-гол на Атанасов. Англискиот селектор по натпреварот рече дека теренот бил лош и дека не се ...

Македонија одиграа 1:1 со големиот фаворит Англија за крај на квалификацискиот циклус за пласман на ЕУРО 2024. Пред 30.000 глеачи во Скопје, Македонија дојде до водство во 41.минута со голот на Барди, откако Пикфорд го одбрани пеналот, а одбиената топка тој ја смести во голот. Англија изедначи во 59.минута со несреќниот авто-гол на Атанасов. Англискиот селектор, по натпреварот рече дека теренот бил лош и дека не се согласува со одлуката на ...

Македонија одиграа 1:1 со големиот фаворит Англија за крај на квалификацискиот циклус за пласман на ЕУРО 2024. Пре 30.000 глеачи во Скопје, Македонија дојде до водство во 41.минута со голот на Барди, откако Пикфорд го одбрани пеналот, а одбиената топка тој ја смести во голот. Англија изедначи во 59.минута со несреќниот авто-гол на Атанасов. Англискиот селектор по натпреварот рече дека теренот бил лош и дека не се согласува со одлуката на ...

Foto/ EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI Македонија одиграа 1:1 со големиот фаворит Англија за крај на квалификацискиот циклус за пласман на ЕУРО 2024. Пре 30.000 глеачи во Скопје, Македонија дојде до водство во 41.минута со голот на Барди, откако Пикфорд го одбрани пеналот, а одбиената топка тој ја смести во голот. Англија изедначи во 59.минута со несреќниот авто-гол на Атанасов. Англискиот селектор по натпреварот рече дека теренот бил лош и дека не се ...

Foto/ EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI Македонија одиграа 1:1 со големиот фаворит Англија за крај на квалификацискиот циклус за пласман на ЕУРО 2024. Пре 30.000 глеачи во Скопје, Македонија дојде до водство во 41.минута со голот на Барди, откако Пикфорд го одбрани пеналот, а одбиената топка тој ја смести во голот. Англија изедначи во 59.минута со несреќниот авто-гол на Атанасов. Англискиот селектор по натпреварот рече дека теренот бил лош и дека не се ...

Foto/ EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI Македонија одиграа 1:1 со големиот фаворит Англија за крај на квалификацискиот циклус за пласман на ЕУРО 2024. Пре 30.000 глеачи во Скопје, Македонија дојде до водство во 41.минута со голот на Барди, откако Пикфорд го одбрани пеналот, а одбиената топка тој ја смести во голот. Англија изедначи во 59.минута со несреќниот авто-гол на Атанасов. Англискиот селектор по натпреварот рече дека теренот бил лош и дека не се ...