Премиерот на Косово Албин Курти тврди дека договорот што синоќа го постигнаа главните преговарачи на Белград и Приштина не е истиот договор што им беше понуден на двете страни за време на преговорите во Брисел во понеделникот. Курти во парламентот во Приштина изјави дека не се работи за договор за регистарски таблички, туку за, како што тврди, договор за преговори за германско-француски предлог за решавање на косовското прашање. Тој вели и дека ...

Косовскиот премиер, Албин Курти, тврди дека договорот што синоќа го постигнаа главните преговарачи на Белград и Приштина не е истиот договор што им бил понуден на двете страни за време на преговорите во Брисел во понеделникот. Курти во парламентот во Приштина изјави дека не се работи за договор за регистарски таблички, туку за, како што тврди, договор за преговори за германско-француски предлог за решавање на косовското прашање. Тој кажа и ...

Косовскиот премиер, Албин Курти, тврди дека договорот што синоќа го постигнаа главните преговарачи на Белград и Приштина не е истиот договор што им бил понуден на двете страни за време на преговорите во Брисел во понеделникот. Курти во парламентот во Приштина изјави дека не се работи за договор за регистарски таблички, туку за, како што тврди, договор за преговори за германско-француски предлог за решавање на косовското прашање. Тој кажа и дека ...

Косовскиот премиер, Албин Курти, тврди дека договорот што синоќа го постигнаа главните преговарачи на Белград и Приштина не е истиот договор што им бил понуден на двете страни за време на преговорите во Брисел во понеделникот. Курти во парламентот во Приштина изјави дека не се работи за договор за регистарски таблички, туку за, како што тврди, договор за преговори за германско-француски предлог за решавање на косовското прашање. Тој кажа и дека ...

Косовскиот премиер, Албин Курти, тврди дека договорот што синоќа го постигнаа главните преговарачи на Белград и Приштина не е истиот договор што им бил понуден на двете страни за време на преговорите во Брисел во понеделникот. Курти во парламентот во Приштина изјави дека не се работи за договор за регистарски таблички, туку за, како што тврди, договор за преговори за германско-француски предлог за решавање на косовското прашање. Тој кажа и дека ...

Косовскиот премиер, Албин Курти, тврди дека договорот што синоќа го постигнаа главните преговарачи на Белград и Приштина не е истиот договор што им бил понуден на двете страни за време на преговорите во Брисел во понеделникот. Курти во парламентот во Приштина изјави дека не се работи за договор за регистарски таблички, туку за, како што тврди, договор за преговори за германско-француски предлог за решавање на косовското прашање. Тој кажа и дека ...