Фудбалерот на Манчестер Сити, Бенџамин Менди, поднесе тужба против својот клуб поради неисплатени плати. Тој се соочи со голем проблем, кој беше обвинет за сексуална злоупотреба. Тоа го оддалечи французинот од теренот долг временски период, поради што на крајот остана без клуб. Кога му истече договорот на Менди со Сити, клубот немаше дилема и не му го продолжи договорот. Затоа, Менди се упати кон Лориен, кадешто повторно се обидува да ја ...

Францускиот фудбалски репрезентативец и поранешен дефанзивец на Манчестер сити, Бенџамин Менди, поднесе тужба против актуелниот европски и англиски првак поради неисплатени плати кои клубот му ги укина откако во 2021 година беше обвинет за силување и сексуално злоставување. Францускиот фудбалер поднесе тужба во Судот за работни односи барајќи поврат на неисплатените плати во износ од повеќе милиони евра за периодот од септември 2021 до јуни 2023 ...

Францускиот интернационалец Бенжамин Менди по долг временски период успеа да се врати на фудналот. Левиот бек во август 2021 година беше обвинет за сексуални напади на повеќе девојки, поради што остана во притвор за време на судењето. Бидејќи не можеше да игра фудбал, неговиот договор со Манчестер Сиги истече, а клубот реши да не му го продолжи. Тој најде решение, успеа да се врати на спортот и потпиша со француски Лориент, чиј член е и денес. ...

Фудбалерот на Манчестер Сити, Бенџамин Менди, поднесе тужба против својот клуб поради неисплатени плати. Тој се соочи со голем проблем, кој беше обвинет за сексуална злоупотреба. Тоа го оддалечи французинот од теренот долг временски период, поради што на крајот остана без клуб. Кога му истече договорот на Менди со Сити, клубот немаше дилема и не му го продолжи договорот. Затоа, Менди се упати кон Лориен, кадешто повторно се обидува да ја оживее ...

Фудбалерот на Манчестер Сити, Бенџамин Менди, поднесе тужба против својот клуб поради неисплатени плати. Тој се соочи со голем проблем, кој беше обвинет за сексуална злоупотреба. Тоа го оддалечи французинот од теренот долг временски период, поради што на крајот остана без клуб. Кога му истече договорот на Менди со Сити, клубот немаше дилема и не му го продолжи договорот. Затоа, Менди се упати кон Лориен, кадешто повторно се обидува да ја оживее ...