Усеин Болт, најбрзиот човек во историјата, се здоби со тешка повреда за време на хуманитарен фудбалски натпревар во Лондон. Светскиот рекордер на 100 метри има раптура на Ахиловата тетива. Јамајканецот играше за Тмот на светот против селекцијата на Англија на стадионот „Стемфорд Бриџ“ како дел од кампањата „Фудбалска помош“. „Ахиловата тетива ќе пукне, но знаете дека јас сум воин“ – напиша Болт покрај сликата со патерици од соблекувалната во ...

Усеин Болт, најбрзиот човек во историјата, се здоби со тешка повреда за време на хуманитарен фудбалски натпревар во Лондон. Светскиот рекордер на 100 метри има раптура на Ахиловата тетива. Јамајканецот играше за Тмот на светот против селекцијата на Англија на стадионот „Стемфорд Бриџ“ како дел од кампањата „Фудбалска помош“. „Ахиловата тетива ќе пукне, но знаете дека јас сум воин“ – напиша Болт покрај сликата со патерици од соблекувалната во ...

Усеин Болт, најбрзиот човек во историјата, се здоби со тешка повреда за време на хуманитарен фудбалски натпревар во Лондон. Светскиот рекордер на 100 метри има раптура на Ахиловата тетива. Јамајканецот играше за Тмот на светот против селекцијата на Англија на стадионот „Стемфорд Бриџ“ како дел од кампањата „Фудбалска помош“. „Ахиловата тетива ќе пукне, но знаете дека јас сум воин“ – напиша Болт покрај сликата со патерици од соблекувалната во ...

Усеин Болт, најбрзиот човек во историјата, се здоби со тешка повреда за време на хуманитарен фудбалски натпревар во Лондон. Светскиот рекордер на 100 метри има раптура на Ахиловата тетива. Јамајканецот играше за Тмот на светот против селекцијата на Англија на стадионот „Стемфорд Бриџ“ како дел од кампањата „Фудбалска помош“. „Ахиловата тетива ќе пукне, но знаете дека јас сум воин“ – напиша Болт покрај сликата со патерици од соблекувалната во ...

Усеин Болт, најбрзиот човек во историјата, се здоби со тешка повреда за време на хуманитарен фудбалски натпревар во Лондон. Светскиот рекордер на 100 метри има раптура на Ахиловата тетива. Јамајканецот играше за Тмот на светот против селекцијата на Англија на стадионот „Стемфорд Бриџ“ како дел од кампањата „Фудбалска помош“. „Ахиловата тетива ќе пукне, но знаете дека јас сум воин“ – напиша Болт покрај сликата со патерици од соблекувалната во ...