Според Љубчо Георгиевски има индиции дека Никола Груевски соработувал со власта, а тој повторува дека сѐ што Груевски му направил на Георгиевски, истото му се случува сега и на него. Во денешното гостување на „Златев поткаст“ дискутираме за тековните актуелности по преписките на релација Мицкоски – Груевски, но и за другите жестоки политички прашања се огласи Љубчо Георгиевски. Во голема мера сега се склучуваат истите работи како што се случуваа ...

Според Љубчо Георгиевски има индиции дека Никола Груевски соработувал со власта, а тој повторува дека сѐ што Груевски му направил на Георгиевски, истото му се случува сега и на него. Во денешното гостување на „Златев поткаст“ дискутираме за тековните актуелности по преписките на релација Мицкоски – Груевски, но и за другите жестоки политички прашања се огласи Љубчо Георгиевски. Во голема мера сега се склучуваат истите работи како што се ...

Според Љубчо Георгиевски има индиции дека Никола Груевски соработувал со власта, а тој повторува дека сѐ што Груевски му направил на Георгиевски, истото му се случува сега и на него. Во денешното гостување на „Златев поткаст“ дискутираме за тековните актуелности по преписките на релација Мицкоски – Груевски, но и за другите жестоки политички прашања се огласи Љубчо Георгиевски. Во голема мера сега се склучуваат истите работи како што се случуваа ...

Според Љубчо Георгиевски има индиции дека Никола Груевски соработувал со власта, а тој повторува дека сѐ што Груевски му направил на Георгиевски, истото му се случува сега и на него. Во денешното гостување на „Златев поткаст“ дискутираме за тековните актуелности по преписките на релација Мицкоски – Груевски, но и за другите жестоки политички прашања се огласи Љубчо Георгиевски. Во голема мера сега се склучуваат истите работи како што се случуваа ...

Според екс лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Љубчо Георгиевски има индиции дека Никола Груевски соработувал со власта, а тој повторува дека сѐ што Груевски му направил на Георгиевски, истото му се случува сега и на него. Во денешното гостување на „Златев поткаст“ се разговара за тековните актуелности по преписките на релација Мицкоски – Груевски, но и за другите жестоки политички прашања се огласи Љубчо Георгиевски. ,,Во голема мера сега се склучуваат ...