Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на бизнис форумот Visa SEE 2024. Годишната конференција која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската вклученост собра над 120 ...

Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на Visa SEE Бизнис Форумот 2024. Годишната конференција, која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската вклученост, собра над 120 ...

Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на бизнис форумот Visa SEE 2024. Годишната конференција која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската вклученост собра над 120 ...

Скопје, 10.06.2024 – Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на Visa SEE Бизнис Форумот 2024. Годишната конференција, која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската ...

Добивај вести на Viber Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на Visa SEE Бизнис Форумот 2024. Годишната конференција, која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската ...

Финансии / Банкарство Трендови на плаќање: Безготовинските плаќања се зголемени за 30%, значителен пораст на токенизираните трансакции 11.06.2024г. Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на Visa SEE Бизнис Форумот 2024. ...

Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на Visa SEE Бизнис Форумот 2024. Годишната конференција, која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската вклученост, собра над 120 ...

Иднината на монетарните трансакции, зајакнувањето на плаќањата преку прифаќање на методите, поддршката за малите и средни претпријатија и имплементацијата на вештачката интелигенција во дигиталните финансиски текови, беа само дел од темите за кои се разговараше на бизнис форумот Visa SEE 2024. Годишната конференција која се одржа во Котор, беше посветена на технолошките иновации во платните системи и финансиската вклученост собра над 120 ...