ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. – Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. -Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Се додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. „Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. – Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber На официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан”, овој проект веќе има статус „откажан”. Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. -Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. – Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...

ЕУ се повлекува од проектната инвестиција за пристаништето Драч, грант од 28 милиони евра наменет за поддршка на проектот за реконструкција на дел на терминалот во ова најголемо албанско пристаниште, јави Топ чанел. Додава дека на официјалната веб-страница на „Инвестициската рамка на Западен Балкан“, овој проект веќе има статус „откажан“. -Во описот на проектот на оваа страница, инвестицијата финансирана од ЕУ би овозможила зголемување на ...