Герет Саутгејт, селекторот на Англија најави дека речиси сигурно ќе го напушти кормилото на репрезентацијата доколку не ја освои титулата европски првак во Германија. „Ако не победиме, веројатно повеќе нема да бидам на оваа позиција. Можеби ова е последна шанса. Сигурно половина од тренерите ќе си заминат по ЕП. Таква е нашата работа“, рече Саутгејт. Саутгејт на клупата на Англија е осум години. „Доаѓа момент кога веќе не можете да излезете ...

Герет Саутгејт, селекторот на Англија најави дека речиси сигурно ќе го напушти кормилото на репрезентацијата доколку не ја освои титулата европски првак ова лето во Германија. „Ако не победиме, веројатно повеќе нема да бидам на оваа позиција. Можеби ова е последна шанса. Сигурно половина од тренерите ќе си заминат по еврото. Тоа е само природата на нашата работа“, рече Саутгејт. Овој стручњак веќе 8 години е на клупата на Англија. „Доаѓа момент ...

Герет Саутгејт, селекторот на Англија најави дека речиси сигурно ќе го напушти кормилото на репрезентацијата доколку не ја освои титулата европски првак во Германија. „Ако не победиме, веројатно повеќе нема да бидам на оваа позиција. Можеби ова е последна шанса. Сигурно половина од тренерите ќе си заминат по ЕП. Таква е нашата работа“, рече Саутгејт. Саутгејт на клупата на Англија е осум години. „Доаѓа момент кога веќе не можете да излезете пред ...

Гарет Саутгејт, селекторот на Англија, најави дека речиси сигурно ќе го напушти кормилото на репрезентацијата доколку не ја освои титулата европски првак во Германија. „Ако не победиме, веројатно повеќе нема да бидам на оваа позиција. Можеби ова е последна шанса. Сигурно половина од тренерите ќе си заминат по ЕУРО. Таква е нашата работа“, рече Саутгејт. Саутгејт на клупата на Англија е 8 години. „Доаѓа момент кога веќе не можете да излезете пред ...

Герет Саутгејт, селекторот на Англија најави дека речиси сигурно ќе го напушти кормилото на репрезентацијата доколку не ја освои титулата европски првак во Германија. „Ако не победиме, веројатно повеќе нема да бидам на оваа позиција. Можеби ова е последна шанса. Сигурно половина од тренерите ќе си заминат по ЕП. Таква е нашата работа“, рече Саутгејт. Саутгејт на клупата на Англија е осум години. „Доаѓа момент кога веќе не можете да излезете ...

Герет Саутгејт, селекторот на Англија најави дека речиси сигурно ќе го напушти кормилото на репрезентацијата доколку не ја освои титулата европски првак во Германија. „Ако не победиме, веројатно повеќе нема да бидам на оваа позиција. Можеби ова е последна шанса. Сигурно половина од тренерите ќе си заминат по ЕП. Таква е нашата работа“, рече Саутгејт. Саутгејт на клупата на Англија е осум години. „Доаѓа момент кога веќе не можете да излезете ...