Добивај вести на Viber ВМРО-ДПМНЕ одлучило да го предложи поранешниот вицепремиер за еконосмки прашања Зоран Ставрески за следен гувернер на Народна Банка, дознава ТВ21 од свои извори. Аргументите да се поддржи кумот на поранешниот премиер Никола Груевски биле работно искуство што го имал во Светска банка и раководењето со Министерството за финансии. Ставрески на таа позиција би дошол како независен експерт, бидејќи не станува збор за член на ...

Некогашниот висок функционер во владите на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, Зоран Ставрески ќе биде предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за нов гувернер на Народната Банка, пишуваат неколку медиуми повикувајќи се на извори од партијата. Аргументите да се поддржи кумот на поранешниот премиер Никола Груевски биле работно искуство што го имал во Светска банка и раководењето со Министерството за финансии. Ставрески на таа позиција би дошол како независен експерт, ...

Некогашниот висок функционер во владите на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, Зоран Ставрески ќе биде предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за нов гувернер на Народната Банка, пишуваат неколку медиуми повикувајќи се на извори од партијата. Аргументите да се поддржи кумот на поранешниот премиер Никола Груевски биле работно искуство што го имал во Светска банка и раководењето со Министерството за финансии. Ставрески на таа позиција би дошол како независен експерт, ...

ВМРО-ДПМНЕ одлучило да го предложи поранешниот вицепремиер за еконосмки прашања Зоран Ставрески за следен гувернер на Народна Банка, дознава ТВ21 од свои извори. Аргументите да се поддржи кумот на поранешниот премиер Никола Груевски биле работно искуство што го имал во Светска банка и раководењето со Министерството за финансии. Ставрески на таа позиција би дошол како независен експерт, бидејќи не станува збор за член на ВМРО-ДПМНЕ. Од јули 2009 ...

ВМРО-ДПМНЕ одлучило да го предложи поранешниот вицепремиер за еконосмки прашања Зоран Ставрески за следен гувернер на Народна Банка, дознава ТВ21 од свои извори. Аргументите да се поддржи кумот на поранешниот премиер Никола Груевски биле работно искуство што го имал во Светска банка и раководењето со Министерството за финансии. Ставрески на таа позиција би дошол како независен експерт, бидејќи не станува збор за член на ВМРО-ДПМНЕ. Од јули 2009 ...

Некогашниот висок функционер во владите на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, Зоран Ставрески ќе биде предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за нов гувернер на Народната Банка, пишуваат неколку медиуми повикувајќи се на извори од партијата. Аргументите да се поддржи кумот на поранешниот премиер Никола Груевски биле работно искуство што го имал во Светска банка и раководењето со Министерството за финансии. Ставрески на таа позиција би дошол како независен експерт, ...