Спасувачите извлекоа 12 лица, меѓу кои две деца, од урнатините по уривањето на станбена зграда во северниот индиски град Лакнау, но се стравува дека најмалку 12 жители се заробени, соопшти денеска локалната полиција. Полицијата се уште не ги коментирала потенцијалните причини за несреќата, објави Ројтерс. „Досега извлековме 12 лица, меѓу кои и две деца, ниту едно безживотно тело не е извлечено“, изјави директорот на полицијата на индиската ...

Спасувачите извлекоа 12 лица, меѓу кои две деца, од урнатините по уривањето на станбена зграда во северниот индиски град Лакнау, но се стравува дека најмалку 12 жители се заробени, соопшти денеска локалната полиција. Полицијата се уште не ги коментирала потенцијалните причини за несреќата, објави Ројтерс. „Досега извлековме 12 лица, меѓу кои и две деца, ниту едно безживотно тело не е извлечено“, изјави директорот на полицијата на индиската ...

Спасувачите извлекоа 12 лица, меѓу кои две деца, од урнатините по уривањето на станбена зграда во северниот индиски град Лакнау, но се стравува дека најмалку 12 жители се заробени, соопшти денеска локалната полиција. Полицијата се уште не ги коментирала потенцијалните причини за несреќата, објави Ројтерс. „Досега извлековме 12 лица, меѓу кои и две деца, ниту едно безживотно тело не е извлечено“, изјави директорот на полицијата на индиската ...

Спасувачите извлекоа 12 лица, меѓу кои две деца, од урнатините по уривањето на станбена зграда во северниот индиски град Лакнау, но се стравува дека најмалку 12 жители се заробени, соопшти денеска локалната полиција. Полицијата се уште не ги коментирала потенцијалните причини за несреќата, објави Ројтерс. „Досега извлековме 12 лица, меѓу кои и две деца, ниту едно безживотно тело не е извлечено“, изјави директорот на полицијата на индиската ...

Спасувачите извлекоа 12 лица, меѓу кои две деца, од урнатините по уривањето на станбена зграда во северниот индиски град Лакнау, но се стравува дека најмалку 12 жители се заробени, соопшти денеска локалната полиција. Полицијата се уште не ги коментирала потенцијалните причини за несреќата, објави Ројтерс. „Досега извлековме 12 лица, меѓу кои и две деца, ниту едно безживотно тело не е извлечено“, изјави директорот на полицијата на индиската ...

Спасувачите извлекоа 12 лица, меѓу кои две деца, од урнатините по уривањето на станбена зграда во северниот индиски град Лакнау, но се стравува дека најмалку 12 жители се заробени, соопшти денеска локалната полиција. Полицијата се уште не ги коментирала потенцијалните причини за несреќата, објави Ројтерс. „Досега извлековме 12 лица, меѓу кои и две деца, ниту едно безживотно тело не е извлечено“, изјави директорот на полицијата на индиската ...