Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина комуникацијата со четири водечки медиуми откако ги обвини дека не известуваат вистинито. Фицо минатиот месец стана премиер по четврти пат, предводејќи ја левичарско-националистичката коалиција по изборите на кои ги нападна либералните политичари, западните сојузници на Словачка и медиумите кои го критикуваат него и неговата партија СМЕР. Тој поднесе оставка пред пет години поради големите улични ...

Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина комуникацијата со четири водечки медиуми откако ги обвини дека не известуваат вистинито. Фицо минатиот месец стана премиер по четврти пат, предводејќи ја левичарско-националистичката коалиција по изборите на кои ги нападна либералните политичари, западните сојузници на Словачка и медиумите кои го критикуваат него и неговата партија СМЕР. Тој поднесе оставка пред пет години поради големите улични ...

Прага, 20 ноември 2023 (МИА) - Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина комуникацијата со четири водечки медиуми откако ги обвини дека не известуваат вистинито. Фицо минатиот месец стана премиер по четврти пат, предводејќи ја левичарско-националистичката коалиција по изборите на кои ги нападна либералните политичари, западните сојузници на Словачка и медиумите кои го критикуваат него и неговата партија СМЕР. Тој поднесе оставка пред пет ...

Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина комуникацијата со четири водечки медиуми откако ги обвини дека не известуваат вистинито. Фицо минатиот месец стана премиер по четврти пат, предводејќи ја левичарско-националистичката коалиција по изборите на кои ги нападна либералните политичари, западните сојузници на Словачка и медиумите кои го критикуваат него и неговата партија СМЕР. Тој поднесе оставка пред пет години поради големите улични ...

Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина комуникацијата со четири водечки медиуми откако ги обвини дека не известуваат вистинито. Фицо минатиот месец стана премиер по четврти пат, предводејќи ја левичарско-националистичката коалиција по изборите на кои ги нападна либералните политичари, западните сојузници на Словачка и медиумите кои го критикуваат него и неговата партија СМЕР. Тој поднесе оставка пред пет години поради големите улични ...

Словачкиот премиер Роберт Фицо денеска ја прекина комуникацијата со четири водечки медиуми откако ги обвини дека не известуваат вистинито. Фицо минатиот месец стана премиер по четврти пат, предводејќи ја левичарско-националистичката коалиција по изборите на кои ги нападна либералните политичари, западните сојузници на Словачка и медиумите кои го критикуваат него и неговата партија СМЕР. Тој поднесе оставка пред пет години поради големите улични ...