Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...

Новинарката Е.Џин Керол, која претходно го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп за силување, поднесе тужба против него во Њујорк. Тужбата дојде само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, дозволувајќи им на жртвите на сексуален напад да тужат за напади што се случиле пред неколку децении. Новинарката бара отштета за болка и страдање, психички повреди, губење на достоинството и нарушување на угледот Повеќе од ...

Тужбата дојде само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, дозволувајќи им на жртвите на сексуален напад да тужат за напади што се случиле пред неколку децении. Новинарот Е.Џин Керол, кој претходно го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп за силување, поднесе тужба против него во Њујорк. Тужбата дојде само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, кој им дозволува на жртвите на сексуално ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Ел“ (Elle), првпат за инцидентот проговори ...

Новинарката Е.Џин Керол, која претходно го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп за силување, поднесе тужба против него во Њујорк. Тужбата дојде само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, дозволувајќи им на жртвите на сексуален напад да тужат за напади што се случиле пред неколку децении. Новинарката бара отштета за болка и страдање, психички повреди, губење на достоинството и нарушување на угледот, пренесе ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle”, првпат за инцидентот проговори во ...

САД– Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...

Новинарката Е.Џин Керол, која претходно го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп за силување, поднесе тужба против него во Њујорк. Тужбата дојде само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, дозволувајќи им на жртвите на сексуален напад да тужат за напади што се случиле пред неколку децении. Новинарката бара отштета за болка и страдање, психички повреди, губење на достоинството и нарушување на угледот,пренесе ...

Новинарката Е.Џин Керол, која претходно го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп за силување, поднесе тужба против него во Њујорк. Тужбата дојде само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, дозволувајќи им на жртвите на сексуален напад да тужат за напади што се случиле пред неколку децении. Новинарката бара отштета за болка и страдање, психички повреди, губење на достоинството и нарушување на угледот,пренесе ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...

Новинарката Е.Џин Керол, која претходно го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп за силување, поднесе тужба против него во Њујорк. Тужбата уследи само неколку минути откако стапи на сила новиот државен закон, дозволувајќи им на жртвите на сексуален напад да тужат за напади што се случиле пред неколку децении. Новинарката бара компензација и казнена отштета за болка и страдање, психички повреди, губење на достоинството и ...

Колумнистката која го обвини поранешниот американски претседател Доналд Трамп дека ја силувал во 1990-тите, денеска во Њујорк поднесе дополнителна тужба против него, само неколку минути откако стапи на сила новиот закон што им овозможува на жртвите на сексуално насилство да покренуваат тужбени постапки за напади што се случиле пред неколку децении. Е. Џин Керол, долгогодишна колумнистка за списанието „Elle“, првпат за инцидентот проговори во ...