Ерата на Јирген Клоп во Ливерпул заврши во неделата. Германецот по девет успешни сезони реши да замине на долг одмор. На заминување самиот го промовираше новиот тренер Арне Слот, кој во Ливерпул доаѓа од Феенорд. Англиските медиуми објавија дека Слот, за разлика од Клоп нема да биде вработен како менаџер, туку како главен тренер. Холанѓанецот е 23. предводник на Ливерпул, а прв што нема менаџерска улога. Според британските медиуми, промената е ...

Ерата на Јирген Клоп во Ливерпул заврши во неделата. Германецот по девет успешни сезони реши да замине на долг одмор. На заминување самиот го промовираше новиот тренер Арне Слот, кој во Ливерпул доаѓа од Феенорд. Англиските медиуми објавија дека Слот, за разлика од Клоп нема да биде вработен како менаџер, туку како главен тренер. Холанѓанецот е 23. предводник на Ливерпул, а прв што нема менаџерска улога. Според британските медиуми, промената е ...

Ерата на Јирген Клоп во Ливерпул заврши во неделата. Германецот по девет успешни сезони реши да замине на долг одмор. На заминување самиот го промовираше новиот тренер Арне Слот, кој во Ливерпул доаѓа од Феенорд. Англиските медиуми објавија дека Слот, за разлика од Клоп нема да биде вработен како менаџер, туку како главен тренер. Холанѓанецот е 23. предводник на Ливерпул, а прв што нема менаџерска улога. Според британските медиуми, промената е ...

Јирген Клоп беше вработен во Ливерпул како менаџер. Неговиот наследник Арне Слот нема да биде вистински негов наследник. Холанѓанецот ќе биде главен тренер во Ливерпул, а не менаџер. Слот ќе биде главен тренер во Ливерпул. Тој е 23. човек кој ќе го води клубот од клупата, но прв кој нема да ја има улогата на менаџер. Според британските медиуми, промената е одраз на следењето на модерните трендови на фудбалот. Повеќето англиски клубови сега го ...

Ерата на Јирген Клоп во Ливерпул заврши во неделата. Германецот по девет успешни сезони реши да замине на долг одмор. На заминување самиот го промовираше новиот тренер Арне Слот, кој во Ливерпул доаѓа од Феенорд. Англиските медиуми објавија дека Слот, за разлика од Клоп нема да биде вработен како менаџер, туку како главен тренер. Холанѓанецот е 23. предводник на Ливерпул, а прв што нема менаџерска улога. Според британските медиуми, промената е ...

Ерата на Јирген Клоп во Ливерпул заврши во неделата. Германецот по девет успешни сезони реши да замине на долг одмор. На заминување самиот го промовираше новиот тренер Арне Слот, кој во Ливерпул доаѓа од Феенорд. Англиските медиуми објавија дека Слот, за разлика од Клоп нема да биде вработен како менаџер, туку како главен тренер. Холанѓанецот е 23. предводник на Ливерпул, а прв што нема менаџерска улога. Според британските медиуми, промената е ...