Лидерот на Здружението на граѓани „БОРЕЦ“, Георги Георгиев, денеска влезе во зградата на бугарското Народно собрание во знак на протест против враќањето на хартиеното гласачко ливче што како законска измена го подготвуваат пратениците во парламентот, јавува дописникот на МИА од Софија. Претходно претставници на здружението протестираа на северниот влез на Народното собрание, влегувајќи во расправии со обезбедувањето во парламентот. Георгиев во ...

Лидерот на Здружението на граѓани „БОРЕЦ“, Георги Георгиев, денеска влезе во зградата на бугарското Народно собрание во знак на протест против враќањето на хартиеното гласачко ливче што како законска измена го подготвуваат пратениците во парламентот, јавува дописникот на МИА од Софија. Претходно претставници на здружението протестираа на северниот влез на Народното собрание, влегувајќи во расправии со обезбедувањето во парламентот. Георгиев во ...

Лидерот на Здружението на граѓани „БОРЕЦ“, Георги Георгиев, денеска влезе во зградата на бугарското Народно собрание во знак на протест против враќањето на хартиеното гласачко ливче што како законска измена го подготвуваат пратениците во парламентот, јавува дописникот на МИА од Софија. Претходно претставници на здружението протестираа на северниот влез на Народното собрание, влегувајќи во расправии со обезбедувањето во парламентот. Георгиев во ...

Лидерот на Здружението на граѓани „БОРЕЦ“, Георги Георгиев, денеска влезе во зградата на бугарското Народно собрание во знак на протест против враќањето на хартиеното гласачко ливче што како законска измена го подготвуваат пратениците во парламентот, јавува дописникот на МИА од Софија. Претходно претставници на здружението протестираа на северниот влез на Народното собрание, влегувајќи во расправии со обезбедувањето во парламентот. Георгиев во ...

Лидерот на Здружението на граѓани „БОРЕЦ“, Георги Георгиев, денеска влезе во зградата на бугарското Народно собрание во знак на протест против враќањето на хартиеното гласачко ливче што како законска измена го подготвуваат пратениците во парламентот, јавува дописникот на МИА од Софија. Претходно претставници на здружението протестираа на северниот влез на Народното собрание, влегувајќи во расправии со обезбедувањето во парламентот. Георгиев во ...