Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја разгледува можноста за воведување дополнителни еднострани ...

Ким рече дека Јужна Кореја „не била цел“ додека нејзиниот поранешен претседател, кој бараше помирување со Северна Кореја, беше на власт. Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун денеска упати навредливи закани до Јужна Кореја затоа што размислува за еднострани санкции против Северна Кореја. Таа го нарече новиот јужнокорејски претседател и неговата влада идиоти и „диви кучиња кои ја глодаат коската што им ја фрлаат САД“. ...

Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека разгледува дополнителни еднострани санкции против Северна Кореја поради неодамнешните ракетни тестови. Министерството соопшти дека ќе ги разгледа и санкциите и мерките за ограничување на наводните сајбер-напади на Северна Кореја, доколку Ким Џонг-ун изврши голема провокација, како што е нуклеарен тест. „Се прашувам какви ‘санкции’ јужнокорејските власти, кои личат на ...

Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции против Северна Кореја поради неодамнешните ракетни тестирања спроведени од севернокорејската армија. Министерството соопшти дека ќе ги разгледа санкции и мерки ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти” и „диви кучиња што глодаат коски” што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти” и „диви кучиња што глодаат коски” што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции ...

Сестрата на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња кои глодаат коски“ фрлени од САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја разгледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции против ...

Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции против Северна Кореја поради неодамнешните ракетни тестирања спроведени од севернокорејската армија. Министерството соопшти дека ќе ги разгледа санкции и мерки ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Јонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради размислувата за еднострани санкции против Северна Кореја, нарекувајќи го новиот јужнокорејски претседател и неговата влада идиоти и „бесни кучиња кои глодаат коски“ кои им ги фрлиле САД. Јужнокорејското министерство за надворешни работи пред два дена соопшти дека ги разгледува дополнителните еднострани санкции против Северна Кореја поради ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти” и „диви кучиња што глодаат коски” што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции ...

Сестрата на севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња кои глодаат коски“ фрлени од САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја разгледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции против ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани ...

Моќната сестра на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун денеска упати остри закани до Јужна Кореја поради разгледувањето еднострани санкции против Северна Кореја. Таа новиот јужнокорејски претседател и членовите на неговата влада ги нарече „идиоти“ и „диви кучиња што глодаат коски“ што им ги фрлаат САД. Министерството за надворешни работи на Јужна Кореја пред два дена соопшти дека ја рагледува можноста за воведување дополнителни еднострани санкции ...