Доверливи документи биле откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави денеска неговиот адвокат. Тој рече дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и пренесени во приватната куќа на поранешниот потпретседател на крајот од претходната администрација, пренесе „Ројтерс“. Адвокатот на Пенс, Грег Џејкоб, додаде дека „Пенс не бил свесен за ...

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и пренесени во приватната куќа на поранешниот потпретседател на крајот од претходната администрација. Адвокатот на Пенс, Грег Џејкоб, додаде дека Пенс не бил свесен за постоењето на чувствителни или ...

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат, пренесува APnews. „Дополнителните записи се чини дека се мал број доверливи документи кои ненамерно биле спакувани во кутии и пренесени во личниот дом на поранешниот потпретседател при заминувањето на минатата администрација“, рече адвокатот на Пенс, Грег Џејкоб. Тој рече дека „Пенс не бил свесен за постоењето ...

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и пренесени во приватната куќа на поранешниот потпретседател на крајот од претходната администрација, пренесе АП. Адвокатот на Пенс, Грег Џејкоб, додаде дека Пенс не бил свесен за постоењето на ...

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и пренесени во приватната куќа на поранешниот потпретседател на крајот од претходната администрација, пренесе АП. Адвокатот на Пенс, Грег Џејкоб, додаде дека Пенс не бил свесен за постоењето на ...