Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство поднесе кривична пријава против С. З. (34) од Кочани. Тој се сомничи за сторено кривично дело злоупотреба на службената положба и овластувањето казниво според Кривичниот законик. Според полицијата, пријавениот, вршител на должноста директор на Средното општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со почнувањето на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. Пријавениот, како што информираат од МВР, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

– Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. Пријавениот, како што информираат од МВР, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против 34-годишниот С.З. од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен ...

Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев" во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, сопственост на училиштето, на правно лице од Кочани, без да спроведе посебна постапка за закуп на недвижни ствари со електронско јавно наддавање и без да склучи Договор за закуп на деловен простор. Пријавениот бил должен да формира комисија за располагање со недвижни и ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против 34-годишниот С.З. од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“. Пријавениот, како што информираат од МВР, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Кривична пријава против директорот на СОУ „Гошо Викентиев“ во Кочани. Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Гошо Викентиев“ во Кочани, со ...

Одделението за внатрешни работи Кочани до Основното јавно обвинителство Кочани поднесе кривична пријава против С.З.(34) од Кочани поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик. Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен простор, ...

Кочанската полиција поднесе кривична пријава за вршителот на должност диркетор на средното училиште „Ѓошо Викентиев“ поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на службената положба и овластување“ по член 353 од Кривичниот законик информира МВР. – Пријавениот, вршител на должноста директор на Средно општинско училиште „Ѓошо Викентиев“ во Кочани, со отпочнување на учебната 2022/2023 година дал под закуп деловен ...