Македонија вечерва ќе го заврши квалификацискиот циклус за пласман на Европското првенство во Германија. На домашен терен, Македонија ќе ја пречека официјално четвртата селекција на ФИФА листата, Англија. Селекторите Благоја Милевски и Герет Саутгејт ги одредија составите за натпреварот чии почеток е закажан за 20.45 часот. Милевски, во однос на тимот кој го започна натпреарот во петокот, против Италија во Рим, нарави две измени. Двете измени ...

Foto/ EPA Македонија вечерва ќе го заврши квалификацискиот циклус за пласман на Европското првенство во Германија. На домашен терен, Македонија ќе ја пречека официјално четвртата селекција на ФИФА листата, Англија. Селекторите Благоја Милевски и Герет Саутгејт ги одредија составите за натпреварот чии почеток е закажан за 20.45 часот. Милевски, во однос на тимот кој го започна натпреарот во петокот, против Италија во Рим, нарави две измени. ...

Foto/ EPA Македонија вечерва ќе го заврши квалификацискиот циклус за пласман на Европското првенство во Германија. На домашен терен, Македонија ќе ја пречека официјално четвртата селекција на ФИФА листата, Англија. Селекторите Благоја Милевски и Герет Саутгејт ги одредија составите за натпреварот чии почеток е закажан за 20.45 часот. Милевски, во однос на тимот кој го започна натпреарот во петокот, против Италија во Рим, нарави две измени. Двете ...

Foto/ EPA Македонија вечерва ќе го заврши квалификацискиот циклус за пласман на Европското првенство во Германија. На домашен терен, Македонија ќе ја пречека официјално четвртата селекција на ФИФА листата, Англија. Селекторите Благоја Милевски и Герет Саутгејт ги одредија составите за натпреварот чии почеток е закажан за 20.45 часот. Милевски, во однос на тимот кој го започна натпреарот во петокот, против Италија во Рим, нарави две измени. ...

Foto/ EPA Македонија вечерва ќе го заврши квалификацискиот циклус за пласман на Европското првенство во Германија. На домашен терен, Македонија ќе ја пречека официјално четвртата селекција на ФИФА листата, Англија. Селекторите Благоја Милевски и Герет Саутгејт ги одредија составите за натпреварот чии почеток е закажан за 20.45 часот. Милевски, во однос на тимот кој го започна натпреарот во петокот, против Италија во Рим, нарави две измени. ...