Вчера во 16.30 часот во Криволак, полициски службеници од ОВР Неготино голишиле од слобода И.Б.(23) од Кавадарци, со привремено живеалиште во Криволак,затоа што физички нападнал полициски службеник кој извршувал службени дејствија,по што се обидел со дрвен и остар предмет да нападне полициски службеници кои извршувале службени дејствија. За настанот бил известен јавен обвинител и поцелосно документирање на случајот против него ќе бид поднесена ...

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Дваесет и тригодишен кавадарчанец бил приведен во текот на вчерашниот ден поради тоа што нападнал полициски службеници, информираат денеска од Секторот за внатрешни работи - Велес. Како што појаснуваат, во 16.30 часот во Криволак, полициски службеници од ОВР - Неготино го лишиле од слобода, лицето со иницијали И.Б.. Кавадарчанецот, со привремено живеалиште во Криволак, физички нападнал полициски службеник, кој ...

Дваесет и тригодишен кавадарчанец бил приведен во текот на вчерашниот ден поради тоа што нападнал полициски службеници, информираат денеска од Секторот за внатрешни работи – Велес. Како што појаснуваат, во 16.30 часот во Криволак, полициски службеници од ОВР – Неготино го лишиле од слобода, лицето со иницијали И.Б.. Кавадарчанецот, со привремено живеалиште во Криволак, физички нападнал полициски службеник, кој извршувал службени дејствија. ...

Дваесет и тригодишен кавадарчанец бил приведен во текот на вчерашниот ден поради тоа што нападнал полициски службеници, информираат денеска од Секторот за внатрешни работи – Велес. Како што појаснуваат, во 16.30 часот во Криволак, полициски службеници од ОВР – Неготино го лишиле од слобода, лицето со иницијали И.Б.. Кавадарчанецот, со привремено живеалиште во Криволак, физички нападнал полициски службеник, кој извршувал службени дејствија. ...

Дваесет и тригодишен кавадарчанец бил приведен во текот на вчерашниот ден поради тоа што нападнал полициски службеници, информираат денеска од Секторот за внатрешни работи – Велес. Како што појаснуваат, во 16.30 часот во Криволак, полициски службеници од ОВР – Неготино го лишиле од слобода, лицето со иницијали И.Б.. Кавадарчанецот, со привремено живеалиште во Криволак, физички нападнал полициски службеник, кој извршувал службени дејствија. ...

Дваесет и тригодишен кавадарчанец бил приведен во текот на вчерашниот ден поради тоа што нападнал полициски службеници, информираат денеска од Секторот за внатрешни работи - Велес. Како што појаснуваат, во 16.30 часот во Криволак, полициски службеници од ОВР - Неготино го лишиле од слобода, лицето со иницијали И.Б.. Кавадарчанецот, со привремено живеалиште во Криволак, физички нападнал полициски службеник, кој извршувал службени дејствија. ...