Вечерва во преполнета сала на зградата на поранешниот Комитет во Куманово, високи функционери на Демократската унија за интеграција, познати како „Огнената група“ која бара од Али Ахмети да ги тргне вицеремиерот Артан Груби и МНР Бујар Османи од Владата, одржаа средба со структурите на огранокот на ДУИ и граѓаните на Куманово. Потпретседателот на ДУИ Изет Меџити, организацискиот секретар Блерим Беџети, претседателот на Надзорниот совет Муса ...

Синоќа во преполнета сала на зградата на поранешниот Комитет во Куманово, високи функционери на Демократската унија за интеграција, познати како „Огнената група“ која бара од Али Ахмети да ги разреши вицеремиерот Артан Груби и министерот за надворешни работи Бујар Османи од Владата, одржаа средба со структурите на огранокот на ДУИ и граѓаните на Куманово. Потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити, организацискиот секретар на партијата Блерим Беџети, ...

Вечерва во преполнета сала на зградата на поранешниот Комитет во Куманово, високи функционери на Демократската унија за интеграција, познати како „Огнената група“ која бара од Али Ахмети да ги разреши вицеремиерот Артан Груби и министерот за надворешни работи Бујар Османи од Владата, одржаа средба со структурите на огранокот на ДУИ и граѓаните на Куманово. Потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити, организацискиот секретар на партијата Блерим Беџети, ...

Вечерва во преполнета сала на зградата на поранешниот Комитет во Куманово, високи функционери на Демократската унија за интеграција одржаа средба со структурите на огранокот на ДУИ и граѓаните на Куманово. Потпретседателот на ДУИ Изет Меџити, организацискиот секретар Блерим Беџети, претседателот на Надзорниот совет Муса Џафери, ако и Невзат Бејта и членови на високото раководство на партијата беа примени од огранокот на Куманово кои ги поканија ...

Вечерва во преполнета сала на зградата на поранешниот Комитет во Куманово, високи функционери на Демократската унија за интеграција одржаа средба со структурите на огранокот на ДУИ и граѓаните на Куманово. Потпретседателот на ДУИ Изет Меџити, организацискиот секретар Блерим Беџети, претседателот на Надзорниот совет Муса Џафери, ако и Невзат Бејта и членови на високото раководство на партијата беа примени од огранокот на Куманово кои ги ...