Постојат пијалоци кои професионалните келнери никогаш не би ги нарачале на одредени места, пишува Punkufer. Ако барот не е специјализиран за подготовка на коктели, подобро е да не ги нарачате. Не барајте пијалок кој бара комплицирана подготовка или повеќекомпонентен коктел ако сте во преполн бар. „Никогаш не нарачувам вино во чаша во кафуле што служи евтини пијалоци“, откри за HuffPost Даниел Јеом, главен шанкер во Esters Wine Shop & Bar во ...

Постојат пијалаци кои професионалните келнери никогаш не би ги нарачале на одредени места и според нив доколку барот не е специјализиран за подготовка на коктели, тогаш најдобро е да не нарачувате. Според келнерите немојте да барате пијалак кој бара комплицирана подготовка или коктели со повеќе компоненти, доколку сте во преполн бар. „Никогаш не нарачувам точено вино во место каде што се служат евтини пијалаци“ открива Даниел Леом, главен ...

Постојат пијалаци кои професионалните келнери никогаш не би ги нарачале на одредени места и според нив доколку барот не е специјализиран за подготовка на коктели, тогаш најдобро е да не нарачувате. Според келнерите немојте да барате пијалак кој бара комплицирана подготовка или коктели со повеќе компоненти, доколку сте во преполн бар. „Никогаш не нарачувам точено вино во место каде што се служат евтини пијалаци“ открива Даниел Леом, главен бармен ...

Постојат пијалаци кои професионалните келнери никогаш не би ги нарачале на одредени места и според нив доколку барот не е специјализиран за подготовка на коктели, тогаш најдобро е да не нарачувате. Според келнерите немојте да барате пијалак кој бара комплицирана подготовка или коктели со повеќе компоненти, доколку сте во преполн бар. „Никогаш не нарачувам точено вино во место каде што се служат евтини пијалаци“ открива Даниел Леом, главен бармен ...