Од ДПМНЕ-овското “Никогаш Северна, само Македонија”, Мицковски го избриша името Македонија во статутот на партијата чиј претседател е. Дафина Стојановска и пратеничката група на ДПМНЕ поддржаа и гласаа ЗА користење на името Северна Македонија во Армијата. Александар Николовски изјави дека не биле Талибанци па да прават проблеми околу името, а нивната кандидатка за Претседател, која патем ги изгуби потписите од граѓаните некаде по пат, изјави ...

Од ДПМНЕ-овското “Никогаш Северна, само Македонија”, Мицковски го избриша името Македонија во статутот на партијата чиј претседател е, пишува на социјалните мрежи, министерката за одбрана Славјанка Петровска. „Дафина Стојановска и пратеничката група на ДПМНЕ поддржаа и гласаа ЗА користење на името Северна Македонија во Армијата. Александар Николовски изјави дека не биле Талибанци па да прават проблеми околу името, а нивната кандидатка за ...

Од ДПМНЕ-овското “Никогаш Северна, само Македонија”, Мицковски го избриша името Македонија во статутот на партијата чиј претседател е, пишува на социјалните мрежи, министерката за одбрана Славјанка Петровска. „Дафина Стојановска и пратеничката група на ДПМНЕ поддржаа и гласаа ЗА користење на името Северна Македонија во Армијата. Александар Николовски изјави дека не биле Талибанци па да прават проблеми околу името, а нивната кандидатка за ...