За основата: 200 гр чоколаден бисквит 45 гр путер За кремот: 450 гр крем сирење 135 гр шеќер 2 јајца 2 лажици мача зелен чај во прав 1 лажичка екстракт од ванила За декорација: јагоди, или други бобинки Подготовка: Загрејте ја рерната на 175 степени. Бисквитот изблендирајте го што поситно. Во садот ставете ги бисквитот и растопениот путер и убаво измешајте. Истурете во плех обложен со хартија за печење. Основата се пече 10 минути во рерна ...

За основата: 200 гр чоколаден бисквит 45 гр путер За кремот: 450 гр крем сирење 135 гр шеќер 2 јајца 2 лажици мача зелен чај во прав 1 лажичка екстракт од ванила За декорација: јагоди, или други бобинки Подготовка: Загрејте ја рерната на 175 степени. Бисквитот изблендирајте го што поситно. Во садот ставете ги бисквитот и растопениот путер и убаво измешајте. Истурете во плех обложен со хартија за печење. Основата се пече 10 минути во рерна ...

За основата: 200 гр чоколаден бисквит 45 гр путер За кремот: 450 гр крем сирење 135 гр шеќер 2 јајца 2 лажици мача зелен чај во прав 1 лажичка екстракт од ванила За декорација: јагоди, или други бобинки Подготовка: Загрејте ја рерната на 175 степени. Бисквитот изблендирајте го што поситно. Во садот ставете ги бисквитот и растопениот путер и убаво измешајте. Истурете во плех обложен со хартија за печење. Основата се пече 10 минути во рерна ...