Малкумина можат да одолеат на полни крофни и ние ги обожаваме во сите сорти, а во денешно време – изборот е навистина шарен. Доколку сепак преферирате класични пржени крофни наместо крофни од рерна, прочитајте понатаму, затоа што имаме совет како да ги направите помалку мрсни. Слаткарите откриваат дека додавањето на мала количина алкохол, како рум, ракија или вотка, може значително да ја подобри текстурата на крофните и да ја намали количината ...
Малкумина можат да одолеат на полни крофни и ние ги обожаваме во сите сорти, а во денешно време – изборот е навистина шарен. Доколку сепак преферирате класични пржени крофни наместо крофни од рерна, прочитајте понатаму, затоа што имаме совет како да ги направите помалку мрсни. Слаткарите откриваат дека додавањето на мала количина алкохол, како рум, ракија или вотка, може значително да ја подобри текстурата на крофните и да ја намали количината ...
Малкумина можат да одолеат на полни крофни и ние ги обожаваме во сите сорти, а во денешно време – изборот е навистина шарен. Доколку сепак преферирате класични пржени крофни наместо крофни од рерна, прочитајте понатаму, затоа што имаме совет како да ги направите помалку мрсни. Слаткарите откриваат дека додавањето на мала количина алкохол, како рум, ракија или вотка, може значително да ја подобри текстурата на крофните и да ја намали количината ...