Тој тврди дека поединците често ги игнорираат правилата на кафеаната - и очекуваат добра услуга, па во такви моменти применува одредени „трикови“. На почетокот открива дека дозволува „грубите гости да чекаат по 20 минути“, а потоа се преправа дека не ги видел. „Седнавте на масата со валкани чинии? Никој не те послужил? Дали го прашавте дали е слободно? Тоа не е во ред“, објасни младиот човек. Дилан ги посочува и клиентите кои сами носат ...

Тој тврди дека поединците често ги игнорираат правилата на кафеаната - и очекуваат добра услуга, па во такви моменти применува одредени „трикови“. На почетокот открива дека дозволува „грубите гости да чекаат по 20 минути“, а потоа се преправа дека не ги видел. „Седнавте на масата со валкани чинии? Никој не те послужил? Дали го прашавте дали е слободно? Тоа не е во ред“, објасни младиот човек. Дилан ги посочува и клиентите кои сами носат пијалоци ...

Тој тврди дека поединците често ги игнорираат правилата на кафеаната - и очекуваат добра услуга, па во такви моменти применува одредени „трикови“. На почетокот открива дека дозволува „грубите гости да чекаат по 20 минути“, а потоа се преправа дека не ги видел. „Седнавте на масата со валкани чинии? Никој не те послужил? Дали го прашавте дали е слободно? Тоа не е во ред“, објасни младиот човек. Дилан ги посочува и клиентите кои сами носат ...

Тој тврди дека поединците често ги игнорираат правилата на кафеаната - и очекуваат добра услуга, па во такви моменти применува одредени „трикови“. На почетокот открива дека дозволува „грубите гости да чекаат по 20 минути“, а потоа се преправа дека не ги видел. „Седнавте на масата со валкани чинии? Никој не те послужил? Дали го прашавте дали е слободно? Тоа не е во ред“, објасни младиот човек. Дилан ги посочува и клиентите кои сами носат пијалоци ...