Потребно е: 200 гр темно чоколадо (со висок процент на какао) 1/2 чаша растителна павлака 2 лажици маргарин прстофат сол 1 лажица какао во прав 1 лажица мелени ореви Подготовка: Во сад ставете ја исечканата темна чоколада. Загрејте ја слатката павлака да зоврие, па тргнете ја од оган и прелијте ја чоколадата. Чоколадото нека се стопи неколку минути. Полека мешајте додека не добиете изедначена смеса, а потоа додадете го маргаринот и малку сол. ...
Потребно е: 200 гр темно чоколадо (со висок процент на какао) 1/2 чаша растителна павлака 2 лажици маргарин прстофат сол 1 лажица какао во прав 1 лажица мелени ореви Подготовка: Во сад ставете ја исечканата темна чоколада. Загрејте ја слатката павлака да зоврие, па тргнете ја од оган и прелијте ја чоколадата. Чоколадото нека се стопи неколку минути. Полека мешајте додека не добиете изедначена смеса, а потоа додадете го маргаринот и малку сол. ...