Потребно е: За пандишпанот: 300 гр бисквити За филот: 400 мл слатка павлака 500 гр маскарпоне 50 гр шеќер во прав 3-4 банани какао во прав Подготовка: Одделно изматете ја павлаката и додадете го шеќерот. Додадете го маскарпонето и измешајте во крем. Оставете да се излади. Исечете ги бананите на половина по должина. Потопете ги колачињата во кафе, врз нив наредете ги бананите и покријте ги со филот. Повторете ја постапката додека не го потрошите ...
Потребно е: За пандишпанот: 300 гр бисквити За филот: 400 мл слатка павлака 500 гр маскарпоне 50 гр шеќер во прав 3-4 банани какао во прав Подготовка: Одделно изматете ја павлаката и додадете го шеќерот. Додадете го маскарпонето и измешајте во крем. Оставете да се излади. Исечете ги бананите на половина по должина. Потопете ги колачињата во кафе, врз нив наредете ги бананите и покријте ги со филот. Повторете ја постапката додека не го потрошите ...
Потребно е: За пандишпанот: 300 гр бисквити За филот: 400 мл слатка павлака 500 гр маскарпоне 50 гр шеќер во прав 3-4 банани какао во прав Подготовка: Одделно изматете ја павлаката и додадете го шеќерот. Додадете го маскарпонето и измешајте во крем. Оставете да се излади. Исечете ги бананите на половина по должина. Потопете ги колачињата во кафе, врз нив наредете ги бананите и покријте ги со филот. Повторете ја постапката додека не го потрошите ...