Гледаме како предаторот се приближува, ги забележува присутните, а потоа следува шокантна сцена. Дивото животно молскавично скокнало во возилото и почнало да се гали! Луѓето на почетокот се двоумеле дали да си поиграат со неа, но се опуштиле. Навистина е неверојатно да се види лавица како се однесува како домашно милениче, додека луѓето ја гушкаат. Откако се дружела и позирала со туристите, таа се оддалечила и ги оставила понатаму да ја ...

Гледаме како предаторот се приближува, ги забележува присутните, а потоа следува шокантна сцена. Дивото животно молскавично скокнало во возилото и почнало да се гали! Луѓето на почетокот се двоумеле дали да си поиграат со неа, но се опуштиле. Навистина е неверојатно да се види лавица како се однесува како домашно милениче, додека луѓето ја гушкаат. Откако се дружела и позирала со туристите, таа се оддалечила и ги оставила понатаму да ја ...