Добивај вести на Viber Гостите уживаа во специјално креирани јадења кои за првпат беа подготвени токму за овој настан: Козјо писмо – оригинално предјадење со автентичен спој на вкусови. Кралот на реката – свежа интерпретација на лосос во стил на Mark de Jong. Зорба оризато – модерна верзија на медитерански вкус. Gold Beefsteak – специјално креиран бифтек инспириран од имиџот на Gold Felicia. Благ облак – десерт кој ја воодушеви публиката ...

Неделното попладне во Gold Felicia – Битола се претвори во вистинска кулинарска магија. На сцената на ресторанот настапи еден од најпознатите шефови во Македонија, харизматичниот Mark de Jong, кој пред очите на гостите заедно со нашиот шеф на кујна Оливера и нејзиниот тим, создаде мени полно со вкусови, бои и енергија. Гостите уживаа во специјално креирани јадења кои за првпат беа подготвени токму за овој настан: Козјо писмо – оригинално ...