Њујорк, 24 јануари 2023 (МИА) – Кошаркарот на Бруклин, Кевин Дурант добро закрепнува од истегнувањето на лигамент на десното колено, објави инсајдерот Шамс Чаранија. Триесет и четиригодишниот кошаркар доби лекарска дозвола да продолжи со тренинзите оваа недела. Следниот преглед ќе се одржи за две недели. Кошаркарот очекува да се врати на терените пред Ол-стар натпреварот (19 февруари) и да учествува на овој настан. Во тековната НБА-сезона, ...

Кошаркарот на Бруклин, Кевин Дурант добро закрепнува од истегнувањето на лигамент на десното колено, објави инсајдерот Шамс Чаранија. Триесет и четиригодишниот кошаркар доби лекарска дозвола да продолжи со тренинзите оваа недела. Следниот преглед ќе се одржи за две недели. Кошаркарот очекува да се врати на терените пред Ол-стар натпреварот (19 февруари) и да учествува на овој настан. Во тековната НБА-сезона, Дурант има просек од 30 поени, 6,8 ...

– Кошаркарот на Бруклин, Кевин Дурант добро закрепнува од истегнувањето на лигамент на десното колено, објави инсајдерот Шамс Чаранија. Триесет и четиригодишниот кошаркар доби лекарска дозвола да продолжи со тренинзите оваа недела. Следниот преглед ќе се одржи за две недели. Кошаркарот очекува да се врати на терените пред Ол-стар натпреварот (19 февруари) и да учествува на овој настан. Во тековната НБА-сезона, Дурант има просек од 30 поени, 6,8 ...

Кошаркарот на Бруклин, Кевин Дурант добро закрепнува од истегнувањето на лигамент на десното колено, објави инсајдерот Шамс Чаранија. Триесет и четиригодишниот кошаркар доби лекарска дозвола да продолжи со тренинзите оваа недела. Следниот преглед ќе се одржи за две недели. Кошаркарот очекува да се врати на терените пред Ол-стар натпреварот (19 февруари) и да учествува на овој настан. Во тековната НБА-сезона, Дурант има просек од 30 поени, 6,8 ...