Ако се пресмета бројот на луѓето кои што лидерот Ахмети и партијата ДУИ ги обвинија за непријателство кон Албанците се доаѓа до најмалку околу 800 илајди граѓани кои секојдневно ги гледаат програмите на Алфа ТВ и Телма, пишува порталот Експрес.мк. Ахмети на партиски состанок на ДУИ а потоа и самата партија преку соопштение ги обвинија и телевизиите и гледачите на Телма и Алфа дека се непријатели на Албанците без притоа да водат сметка дека меѓу ...

Ако се пресмета бројот на луѓето кои што лидерот Ахмети и партијата ДУИ ги обвинија како непријатели кон Албанците, се доаѓа до најмалку околу 800 илајди граѓани кои секојдневно ги гледаат програмите на Алфа ТВ и Телма, пишува порталот Експрес.мк. Ахмети на партиски состанок на ДУИ, а потоа и самата партија преку соопштение ги обвинија и телевизиите и гледачите на Телма и Алфа дека се непријатели на Албанците без притоа да водат сметка дека меѓу ...

Ако се пресмета бројот на луѓето кои што лидерот Ахмети и партијата ДУИ ги обвинија за непријателство кон Албанците се доаѓа до најмалку околу 800 илајди граѓани кои секојдневно ги гледаат програмите на Алфа ТВ и Телма. Ахмети на партиски состанок на ДУИ а потоа и самата партија преку соопштение ги обвинија и телевизиите и гледачите на Телма и Алфа дека се непријатели на албанците без притоа да водат сметка дека меѓу тие луѓе има и Албанци, ...

Ако се пресмета бројот на луѓето кои што лидерот Ахмети и партијата ДУИ ги обвинија за непријателство кон Албанците се доаѓа до најмалку околу 800 илајди граѓани кои секојдневно ги гледаат програмите на Алфа ТВ и Телма. Ахмети на партиски состанок на ДУИ а потоа и самата партија преку соопштение ги обвинија и телевизиите и гледачите на Телма и Алфа дека се непријатели на албанците без притоа да водат сметка дека меѓу тие луѓе има и Албанци, ...