Овие два знака ги очекува проблеми на љубовното поле . ОВЕН Работа: Пред вас се некои мали проблеми на работа. Поработете на својата концентрација за да не правите грешки. Љубов: Можно е да имате впечаток дека партнерот не е искрен кон вас, но и да не е спремен за брак. Здравје: Водете сметка околу исхраната. БИК Работа: Можно е да бидете разочларани во своето работно опкружување поради недостаток на поддршка која сте ја очекувале. Љубов: ...

ОВЕН Пред вас се некои мали проблеми на работа. Поработете на својата концентрација за да не правите грешки. Можно е да имате впечаток дека партнерот не е искрен кон вас, но и да не е спремен за брак. Водете сметка околу исхраната. БИК Можно е да бидете разочарани во своето работно опкружување поради недостаток на поддршка која сте ја очекувале. Наклонети сте кон раздразнето однесување. Со саканата личност имате голем број несогласувања. ...

ОВЕН Пред вас се некои мали проблеми на работа. Поработете на својата концентрација за да не правите грешки. Можно е да имате впечаток дека партнерот не е искрен кон вас, но и да не е спремен за брак. Водете сметка околу исхраната. БИК Можно е да бидете разочарани во своето работно опкружување поради недостаток на поддршка која сте ја очекувале. Наклонети сте кон раздразнето однесување. Со саканата личност имате голем број несогласувања. ...

ОВЕН Работа: Пред вас се некои мали проблеми на работа. Поработете на својата концентрација за да не правите грешки. Љубов: Можно е да имате впечаток дека партнерот не е искрен кон вас, но и да не е спремен за брак. Здравје: Водете сметка околу исхраната. БИК Работа: Можно е да бидете разочларани во своето работно опкружување поради недостаток на поддршка која сте ја очекувале. Љубов: Наклонети сте кон раздразнето однесување. Со саканата ...