Баерн Минхен долго се мачеше и на крајот успеа да се спаси од пораз играјќи 1:1 против Келн на „Алијанц арена“. Баварскиот тим сега има четири бода предност на врвот пред Лајпциг. Елјеш Скири во четвртата минута го изненади Баерн и донесе водство за гостите, а тимот на Нагелсман долго бараше начин да возрати. На крајот тоа му успеа на Џошуа Кимих во 90.минута од мечот.  Волфсбург го декласира тимот на Херта на гости со 0:5, Сванберг, Арнолд, ...

Баерн Минхен долго се мачеше и на крајот успеа да се спаси од пораз играјќи 1:1 против Келн на „Алијанц арена“. Баварскиот тим сега има четири бода предност на врвот пред Лајпциг. Елјеш Скири во четвртата минута го изненади Баерн и донесе водство за гостите, а тимот на Нагелсман долго бараше начин да возрати. На крајот тоа му успеа на Џошуа Кимих во 90.минута од мечот.  Волфсбург го декласира тимот на Херта на гости со 0:5, Сванберг, Арнолд, ...

Баерн Минхен долго се мачеше и на крајот успеа да се спаси од пораз играјќи 1:1 против Келн на „Алијанц арена“. Баварскиот тим сега има четири бода предност на врвот пред Лајпциг. Елјеш Скири во четвртата минута го изненади Баерн и донесе водство за гостите, а тимот на Нагелсман долго бараше начин да возрати. На крајот тоа му успеа на Џошуа Кимих во 90.минута од мечот.  Волфсбург го декласира тимот на Херта на гости со 0:5, Сванберг, Арнолд, ...

Баерн Минхен долго се мачеше и на крајот успеа да се спаси од пораз играјќи 1:1 против Келн на „Алијанц арена“. Баварскиот тим сега има четири бода предност на врвот пред Лајпциг. Елјеш Скири во четвртата минута го изненади Баерн и донесе водство за гостите, а тимот на Нагелсман долго бараше начин да возрати. На крајот тоа му успеа на Џошуа Кимих во 90.минута од мечот.  Волфсбург го декласира тимот на Херта на гости со 0:5, Сванберг, Арнолд, ...