ЏАСТИН БИБЕР го продаде целиот свој музички каталог, кој ги вклучува сите песни од неговата 15-годишна кариера, за неверојатни 200 милиони долари. 28-годишниот канадски пејач ги продаде своите права на Hipgnosis Songs Capital, пишува Variety. Без разлика на договорот што ќе се склучи, изворите велат дека тој ќе продолжи да биде управуван и во сопственост на Universal, со кој соработуваше во текот на целата кариера. Мерк Меркјуријалис, основач на ...

Џастин Бибер го продаде целиот свој музички каталог, кој ги вклучува сите песни од неговата 15-годишна кариера, за неверојатни 200 милиони долари. 28-годишниот канадски пејач ги продаде своите права на Hipgnosis Songs Capital, пишува Variety. Без разлика на договорот што ќе се склучи, изворите велат дека тој ќе продолжи да биде управуван и во сопственост на Universal, со кој соработуваше во текот на целата кариера. Мерк Меркјуријалис, основач на ...

28-годишниот канадски пејач ги продаде своите права на Hipgnosis Songs Capital, пишува Variety. View this post on Instagram A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) Без разлика што договорот е склучен, извори велат дека тој ќе продолжи да биде под раководство и сопственост на Универзал со која соработуваше во текот на целата кариера. Мерк Меркјуријалис, основач на Hipgnosis Song Management, исто така даде официјална изјава за медиумите: ...

28-годишниот канадски пејач ги продаде своите права на Hipgnosis Songs Capital, пишува Variety. View this post on Instagram A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) Без разлика што договорот е склучен, извори велат дека тој ќе продолжи да биде под раководство и сопственост на Универзал со која соработуваше во текот на целата кариера. Мерк Меркјуријалис, основач на Hipgnosis Song Management, исто така даде официјална изјава за медиумите: ...