Градинката „Детска радост“ демантира дека во установата имало насилство, како што претходно денес обвини пратеничката, Ангелина Петкова. Еве што велат од таму: Се работи за детска игра во малата група во клон Цветови каде настанале гребаници на едно од згрижените дечиња. Случајот го пријавивме до надлежното Министерство за труд и социјална политика и очекуваме уште утре надлежен инспектор од МТСП да ја посети установата. По извршениот ...

Градинката „Детска радост“ демантира дека во установата имало насилство, како што претходно денес обвини пратеничката, Ангелина Петкова. Еве што велат од таму: Се работи за детска игра во малата група во клон Цветови каде настанале гребаници на едно од згрижените дечиња. Случајот го пријавивме до надлежното Министерство за труд и социјална политика и очекуваме уште утре надлежен инспектор од МТСП да ја посети установата. По извршениот ...

Градинката „Детска радост“ демантира дека во установата имало насилство Еве што велат од таму: Се работи за детска игра во малата група во клон Цветови каде настанале гребаници на едно од згрижените дечиња. Случајот го пријавивме до надлежното Министерство за труд и социјална политика и очекуваме уште утре надлежен инспектор од МТСП да ја посети установата. По извршениот инспекциски надзор ќе бидете известени за стручниот наод. Дотогаш ...

Градинката „Детска радост“ демантира дека во установата имало насилство, како што претходно во четвртокот обвини пратеничката, Ангелина Петкова. „Се работи за детска игра во малата група во клон Цветови каде настанале гребаници на едно од згрижените дечиња. Случајот го пријавивме до надлежното Министерство за труд и социјална политика и очекуваме уште утре надлежен инспектор од МТСП да ја посети установата. По извршениот инспекциски надзор ќе ...