На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to shield Queen Camilla from scrutiny. The statement from the BM reads: "In an awkward moment, ...

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to shield Queen Camilla from scrutiny. The statement from the BM reads: "In an awkward moment, ...

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to shield Queen Camilla from scrutiny. The statement from the BM reads: “In an awkward moment, ...

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to shield Queen Camilla from scrutiny. The statement from the BM reads: “In an awkward moment, ...